Port Paradise

This wall mural was painted onto an exterior rendered wall located in a Port Melbourne courtyard and runs adjacent to a swimming pool. The objective for this mural was to design artwork to brighten up the space and provide perspective to make the yard appear larger.

Large, leafy tropical plants were painted at the foreground, which allowed room to include intricate details which create a more realistic looking mural. The mountains in the background allow for perspective and depth, while the light blue water provides a tropical beach feel. A UV clear coat was applied to enhance longevity, protecting the wall against the harsh sunlight and splashes of chlorinated pool water.

Get a Quote

Say Hello!

Have an enquiry? Use the form below to get in touch!
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram